БФ «МХП – Громаді» разом з брендом KURATOR відкрили реєстрацію на конкурс бізнес-ідей «Роби своє з Kurator» для HoReCa для підтримки бізнесу, який постраждав під час війни або який розвивають військові. Організатори, Благодійний фонд «МХП — Громаді» та бренд Kurator, спрямують сумарно 1 мільйон гривень на гранти та оберуть від 10 переможців.
Для кого
- підприємці-ветерани;
- внутрішньо переміщені особи;
- бізнеси, які постраждали від російської агресії (зазнали руйнувань внаслідок повітряних атак, окупації тощо);
- підприємці повинні працювати у сфері HoReCa: заклади харчування (кафе, ресторани, кав’ярні, пекарні тощо), готелі, кейтеринг.
Бізнеси мають працювати в одній з 13 областей України, зокрема у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській.
Сума
До 100 000 грн на одну бізнес-ідею.
Організатори, Благодійний фонд «МХП — Громаді» та бренд Kurator, спрямують сумарно 1 мільйон гривень на гранти та оберуть від 10 переможців.
Терміни
З 22 вересня по 23 жовтня триватиме реєстрація учасників на конкурс «Роби своє з Kurator».
Умови
На офіційному сайті конкурсу завантажити аплікаційну форму. В аплікаційній формі детально викласти свою бізнес-ідею, її масштаб і терміни реалізації.
Важливо описати бізнес-процеси та пояснити, як саме грант допоможе на старті чи масштабуванні бізнесу. Приміром, для пришвидшення якогось процесу необхідний тістозамішувач чи хлібопічка. Далі — пояснити, як це сприятиме збільшенню кількості робочих місць, виторгу чи дасть будь-яку перевагу для бізнесу. Прикріпити аплікаційну форму під час реєстрації на сайті.
Якщо під час заповнення форми виникнуть запитання, учасник зможе поставити їх під час онлайн-консультацій від експертів конкурсу або ж звернутися до інформаційного відділу за номером: +38 (067) 440-59-00 з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 13:00.
Можливості
- Кошти. Завдяки мікрогрантам підприємці зможуть започаткувати новий бізнес і масштабувати або ж релокувати вже наявний.
- Експертну підтримку. Члени журі, підприємці та ресторатори, допоможуть на етапі консультацій і подання заявок. Кожен учасник отримає досвід, розуміння власних бізнес-процесів та експертизу від фахівців у сфері HoReCa.
- Партнерство. Організатори продовжують партнерство й співпрацю з переможцями попередніх конкурсів «Роби своє»: запрошують на спільні заходи для презентації власного досвіду, послуг чи продукції. Також інформаційно підтримують учасників у власних соцмережах і медіа, розповідаючи про їхні кейси.
Детальніше ТУТ